Social Media Content

Andere tijden, andere media. Sociale media zijn zo prominent geworden dat geen enkele sector het nog kan negeren. Als #Millennials voelen we ons bij The Owl helemaal thuis in deze complexe wereld.

We vinden dat sociale media niet alleen voor grote bedrijven met grote budgetten zijn: met weldoordachte en creatieve content maken we ook voor heel wat kleinere bedrijven het verschil. Geen enkel kanaal is ons vreemd, of je nu wil inzetten op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIN, Pinterest of Snapchat!

Wat doen we?

Alles begint bij een goed contentplan. Om dat samen te stellen starten we in ons traject altijd met een brainstorm op basis van de noden van de klant. Afhankelijk daarvan schrijven we de posts uit, maken we foto’s en filmpjes en leveren alles aan in de benodigde formaten.

Zo hoef jij als klant je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je posts. Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor het volledige beheer, zodat jij volledig ontzorgd bent op sociale media. Het enige wat we nog van je verwachten is jouw ‘like’!

In cijfers

  • Meer dan 3000 posts geplaatst
  • Vertrouwd met de zeven grootste kanalen
  • Meer dan 20 klanten vertrouwden hun sociale media aan ons toe

 

Let’s get social!

Onze klanten

Video-testimonials

Leslie Schwartz

The Cave Antwerp

Joris Slembrouck

Eltes

Harry de Koning

Antwerp4Volley

Testimonial

The Owl heeft jarenlang de communicatie verzorgd voor Royal Antwerp FC. Thomas stond met veel enthousiasme en kunde aan het hoofd van ons mediateam en verzorgde de contacten met de pers. Hij beheerde alle communicatiekanalen van de club, inclusief de fel gevolgde social media. Hij vulde zijn all-round functie met veel goesting in en groeide samen met de club naar het hoogste niveau. We kijken nog altijd met veel plezier terug op onze jarenlange samenwerking!

Yorik Torreele – Voormalig COO Royal Antwerp FC, Huidig CEO Lierse K