Copywriting

Je merk is tot in de puntjes voorbereid en jullie boodschap is sterk. Wij begrijpen wat je bedoelt. Maar doen je klanten dat ook?

Sterke copy kan een website, brochure of campagne naar een hoger niveau tillen. De juiste woorden op de juiste plaats, dat zegt meer dan duizend beelden. En levert evenveel gelukkige klanten op!

Wat doen we?

Copywriting gaat natuurlijk breed. Short copy, baselines, websites, blogs of zelfs het ghostwriten van een volledig boek: The Owl gaat geen uitdaging uit de weg. We deden zelfs al ervaring op met het schrijven van e-learnings en het herschrijven van handleidingen. En als je er over nadenkt: zelfs een chatbot moet voorzien worden van teksten! Gelukkig komt het in elk project op hetzelfde neer: je inleven in de klant en het hen zo eenvoudig en aangenaam mogelijk maken.

Wanneer we online copy schrijven, letten we natuurlijk op SEO keywords voor een betere vindbaarheid op de zoekmachines. Dankzij deze aanpak hebben we een vruchtbare samenwerking met meerdere webdevelopers, waarvoor we regelmatig teksten voorzien. En uiteraard kan dat in verschillende talen!

Nood aan nieuwe teksten of zin om je huidige op te frissen? Wij staan klaar!

In cijfers

  • Meer dan 80 tevreden klanten
  • Meer dan 40 websites geschreven
  • Meer dan 1.000.000 woorden geschreven
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Onze klanten

Video-testimonials

Jasper Bakker

Adbuddy

Edwin Blomsma

Bdairy

Testimonials