Diensten

Je boodschap mag dan wel uniek zijn, je doelgroep is behoorlijk divers. En als modern bedrijf in een geglobaliseerde wereld wil je die boodschap overbrengen op maat van je klanten. Wij bieden er drie aan: Nederlands, Frans en Engels, altijd met het kwaliteitslabel van een ‘native speaker’. Elke vertaling wordt nagelezen door een gespecialiseerde tweede lezer voor het de digitale deur uit gaat.

Je merk is tot in de puntjes voorbereid en jullie boodschap is sterk. Wij begrijpen wat je bedoelt. Maar doen je klanten dat ook?

Sterke copy kan een website, brochure of campagne naar een hoger niveau tillen. De juiste woorden op de juiste plaats, dat zegt meer dan duizend beelden. En levert evenveel gelukkige klanten op!

De ene taal is de andere niet. Wat een geweldige punchline is in het Engels, kan volledig de mist in gaan in het Nederlands. Een creatieve hertaling – of transcreatie – is bread necessary om je (reclame-)tekst dezelfde emoties te laten oproepen in andere talen dan de brontaal. The Owl helpt je graag om je boodschap even goed (of béter!) te laten klinken in het Frans, Nederlands en Engels.

Grafisch design

De essentie van je merk is een visueel verhaal dat het verdient om verteld te worden. In onze visueel gedreven wereld is een pakkend design essentieel om je verhaal mooi te belichten op verschillende platformen. Bij The Owl maken we designs op maat die visueel aantrekkelijk zijn en een band smeden met jouw doelgroep.

Elke dag krijgt de gemiddelde Westerling honderden social media posts voor de kiezen. En welke content blijft er het beste hangen? Juist, foto’s en video’s. Bij The Owl maken we de audiovisuele content helemaal zelf, en zonder dat je als bedrijf je digitale broek scheurt. We brainstormen, zetten de ideeën om in foto en video en zorgen ervoor dat je boodschap de impact krijgt die het verdient.

Content is king luidt het devies in digitale marketing. Maar dan kan die koning maar beter op een stevige troon zitten. Geweldige posts maken voor je sociale kanalen is één ding, het meeste halen uit het platform is iets anders. We beheren met kunde, plezier én de juiste tone of voice jouw sociale media. We plannen de posts op het juiste moment in, houden alle reacties en mails in de gaten, en beheren de advertenties. Alles voor jouw merk!

We werken nu al jarenlang in de communicatiewereld. We hebben dus stilaan wel een goed beeld over hoe je een bedrijf – élk bedrijf – best naar voor brengt. En jouw bedrijf is misschien te bescheiden om te zien dat je wel degelijk big news kan zijn. We willen onze kennis en ervaring graag met je delen, bijvoorbeeld voor een lancering, campagne of persvoorstelling.