Social Media Beheer

Content is king luidt het devies in digitale marketing. Maar dan kan die koning maar beter op een stevige troon zitten. Geweldige posts maken voor je sociale kanalen is één ding, het meeste halen uit het platform is iets anders. We beheren met kunde, plezier én de juiste tone of voice jouw sociale media. We plannen de posts op het juiste moment in, houden alle reacties en mails in de gaten, en beheren de advertenties. Alles voor jouw merk!

Wat doen we?

Alles begint bij een goed contentplan. Om dat samen te stellen starten we in ons traject altijd met een brainstorm, op basis van de noden van de klant. We lijsten de grote ideeën op en vertalen die in concrete doelstellingen en verhaallijnen. Na goedkeuring door onze geprikkelde klant schrijven we de posts uit, maken we foto’s en filmpjes en plannen we alles netjes in. Onze klant kan steeds volgen via onze planningsoftware. Het enige wat je moet doen is feedback en goedkeuring geven op creaties.

Daarnaast zorgen we ook voor het community management: we gaan de interactie aan met de volgers op je sociale media, reageren op ‘direct messages’ en zoeken opportuniteiten in jouw niche. Want actualiteit is een belangrijke factor!

Wil je nog wat peper aan je sociale aanwezigheid toevoegen? Social advertising kan je een verder helpen. Met slimme en traceerbare advertenties op sociale kanalen krijg je meetbare resultaten. Die we dan in de volgende fase weer kunnen optimaliseren. Samen leren we elke dag bij over hoe we je aanwezigheid verder kunnen verbeteren, want social media zijn voortdurend in beweging. En dat zal de komende jaren zeker zo blijven… Dat maakt het extra belangrijk om een betrouwbare gids aan je zijde te hebben.

In cijfers

  • Meer dan 40 sociale kanalen beheerd
  • Meer dan 15 klanten
  • 100 opties om te verkennen met jouw merk

Onze klanten

Video-testimonials

Leslie Schwartz

The Cave Antwerp

Harry de Koning

Antwerp4Volley

Testimonials

The Owl heeft jarenlang de communicatie verzorgd voor Royal Antwerp FC. Thomas stond met veel enthousiasme en kunde aan het hoofd van ons mediateam en verzorgde de contacten met de pers. Hij beheerde alle communicatiekanalen van de club, inclusief de fel gevolgde social media. Hij vulde zijn allroundfunctie met veel goesting in en groeide samen met de club naar het hoogste niveau. We kijken nog altijd met veel plezier terug op onze jarenlange samenwerking!

Yorik Torreele – Voormalig COO Royal Antwerp FC, Huidig CEO Lierse K