Team

Karen Lamberts

Als een echte taalliefhebber zal Karen te allen tijde haar talenknobbel bovenhalen. Op reis of aan het werk, (taal-)grenzen zijn er om verlegd te worden. Karens uilenblik is 100% gericht op kwaliteitsvolle vertalingen en de tevredenheid van haar klanten. Bovendien miste ze nog nooit een deadline. Da’s discipline!

Thomas Slembrouck

Thomas houdt van sport, literatuur en nutteloze weetjes. Maar hij is vooral geïnteresseerd in menselijk gedrag, en hoe die te verwerken in zijn communicatiestrategieën. Of het publiek nu bestaat uit sportfans of IT-professionals, hij zal de boodschap op gepaste wijze overbrengen.

Frederik Verhoeven

Als vriend aan huis werkte Frederik eerder al samen met The Owl, maar vanaf de hete zomer van 2018 kwam hij ook écht bij het team. De scherpe focus van Frederik ligt op het creëren van foto & video, maar ook voor social mediabeheer en ander creatief werk draait hij zijn hand niet om.

Michel Bienfait

In 2022 kwam Michel het nest van The Owl binnengevlogen. Omdat de vraag naar foto- en videomateriaal blijft stijgen, is hij als tweede foto- en videograaf zeer welkom in ons team. Met oog voor detail en een oor voor muziek maakt Michel geweldig beeldmateriaal. Hij heeft een verleden in grote productiehuizen en ervaring met heel diverse onderwerpen: van schlagerzangers tot voetballegendes. Michel kan het allemaal!

Kevin Vlyminckx

Eind 2020 kwam Kevin mee in het team. Met zijn grafische skills en meer dan 10 jaar ervaring vult deze Ekerenaar ons nestje perfect aan. De Adobe-programma’s hebben geen geheimen meer voor Kevin, en als hij niet achter zijn laptop zit, vind je hem ook op de koersfiets of op de Bosuil!

Topteam, toch? Al die creatieve breinen en kundige handen zetten zich heel graag in voor jouw merk. Van copywriting en design voor campagnes tot nieuwsbrieven in meerdere talen, The Owl is er klaar voor. We maken geschreven, visuele, foto- en videocontent voor elk platform, inclusief sociale media. Ontdek onze diensten of neem meteen contact op.