Bdairy

Social Media Content | PR- & Communicatieadvies

Uitdaging

Bdairy begon in 2017 als uitdager in een hoog-competitieve omgeving: de handel in zuivelproducten en -afgeleiden. Oprichter Edwin Blomsma heeft de expertise om zijn zaak als een raket omhoog te laten schieten. Na iets meer dan een jaar zaten er al zeven medewerkers mee te schrijven aan het Dordrechtse succesverhaal.

Om zijn ambities ook digitaal te laten blinken deed Bdairy een beroep op The Owl.

Aanpak

The Owl maakte de content voor de lanceringswebsite en denkt actief mee aan de socialemediastrategie en de uitvoering daarvan. Om zich te onderscheiden als jonge speler in een traditionele markt wil Bdairy inzetten op een uitgebreide digitale aanwezigheid, en ook visueel haar boodschap naar buiten brengen. The Owl brainstormde over een strategie, een contentplan en budgetteerde de uitvoering ervan. Bottomline voor Bdairy is om zich zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten voor klanten, maar meer nog als werkgever. Dat stuk employer branding voorziet The Owl in een contentplan op LinkedIN en de eigen, vernieuwde website.

Resultaat

The Owl zorgde ervoor dat Bdairy het aantal volgers op LinkedIn snel zag stijgen door doelgroepgerichte content te creëren. Bdairy versterkte zijn imago en verdiepte de persoonlijke relatie met zijn partners.

Samengevat

  • Kanalen: Wordpress, LinkedIN, MailChimp
  • Periode: sinds 2017
  • The Owl hielp bij: strategie, contentcreatie (tekst, foto en video), advertising, mailing, planning en beheer