CVO Vitant

Video

Uitdaging

CVO Vitant kwam begin 2021 te rade bij The Owl voor het maken van een aantal voorstellingsvideo’s van hun verschillende opleidingen. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs in Antwerpen kon namelijk geen opendeurdag organiseren omwille van de pandemie.

Daarom vroegen ze aan ons om een voorstellingsfilmpje te maken om een brede en diverse groep nieuwe cursisten aan te trekken. Bovendien moesten er van de originele video enkele afgeleiden gemaakt worden die CVO Vitant zou kunnen gebruiken als advertentiemateriaal op YouTube.

Aanpak

Nadat ons scenario door CVO Vitant was goedgekeurd, vonden er shoots plaats op 2 en 9 maart. De beelden die we tijdens de twee draaidagen maakten werden aan elkaar gepraat met een voice-over. Voor de voice-over bood The Owl een professionele radiopresentator aan die met een ‘auditietape’ werd goedgekeurd door CVO Vitant. Ook alle motion graphics werden inhouse door The Owl verzorgd.

Uiteindelijk leverden we maar liefst 4 verschillende video’s af om de brede doelgroep aan te spreken. We maakten een video voor leerlingen die interesse hadden in de richting chemie en mode. Ook werden er korte versies voorzien die gebruikt konden worden als advertenties.

Resultaat

Dankzij The Owl kon CVO Vitant 4 verschillende video’s op haar socialemediakanalen delen. Als gevolg was de digitale opendeurdag een succes.

Hieronder kan je de video bekijken:

Samengevat

  • Periode: voorjaar 2021
  • The Owl hielp bij: contentcreatie (video)