Twee Dagen Vol Inspiratie Op Een Prachtige Locatie

Vorige week hadden we de kans om ons te laven aan de schoonheid van de Handelsbeurs en aan de kennis van heel wat inspirerende sprekers. Op de Fashion Talks en Creative Ville van Flanders DC ontmoetten we heel wat nieuwe mensen en lieten we ons inspireren om meer ‘future-proof’ te werken!

Fashion Talks

Hoe bereid je jouw business voor op de toekomst? Hou rekening met Millenials en Gen-Z. Zij zullen binnenkort jouw nieuwe klanten zijn. Tweedehands wordt het nieuwe couture. Gedaan met bont en slangenleer. ‘In’ zijn vegan sneakers. Genderrollen vervagen en VR-kledingshoppen zal de retail vervangen. Rooskleurig? Zo zien wij de toekomst alvast!

Creative Ville

Een inspirerende dag die heerlijk snedig balanceerde tussen design, creativiteit, technologie en een gezonde fuck-you-mindset.
Sprekers als Aral Balkan, Bent Van Looy, Sara Riis-Carstensen en Mike Monteiro brachten hun unieke visie op privacy, brand strategy, het creatieve proces en sociale media.
We trokken weer naar huis met een goodie bag vol weetjes, creatieve ideeën, nieuwe perspectieven en heel wat modebewuste en creatieve nieuwe contacten.
Een traktatie voor jonge creatieve ondernemers.

Bedankt aan Flanders DC voor de puike organisatie in een fantastisch decor!