Video First Conference

Afgelopen donderdag organiseerde StoryMe voor de vierde keer de Video First Conference in Brussel. 25 sprekers en 400 bezoekers verzamelden in de Wild Gallery voor een dag vol video. Uiteraard kon The Owl niet ontbreken.

 

De focus van de videoconferentie lag op video-advertising en dan vooral op A/B-testing. Zo vertelde Tom Hensen van bol.com hoe een verandering van één seconde in een video een wereld van verschil maakte op het resultaat van hun campagne.

Molly Aviva Sonenberg en Maria Miroshnichenko van Monday.com vertelden hoe hun productiebudget op enkele jaren tijd groeide van 49 dollar naar maar liefst 82.000 dollar. Opvallend genoeg stegen de resultaten niet evenredig met het productiebudget. Wel integendeel, de duurste video scoorde het slechtst. Een groot budget is dus geen garantie op succes.

 

Na een dag vol interessante keynotes barstte ons hoofd van de ideeën. We staan te popelen om al deze nieuwe inzichten toe te passen. Misschien ook wel voor jouw bedrijf! Heb jij nog vragen over video-content of advertising? Geef ons dan zeker een seintje!