Grafisch Design

De essentie van je merk is een visueel verhaal dat het verdient om verteld te worden. In onze visueel gedreven wereld is een pakkend design essentieel om je verhaal mooi te belichten op verschillende platformen.

Bij The Owl maken we designs op maat die visueel aantrekkelijk zijn en een band smeden met jouw doelgroep. Van een strak logo en een overtuigende affiche tot een wervende socialemedia-campagne of een volledig nieuwe huisstijl, elk ontwerp barst van de creativiteit.

Wat doen we?

Ons designproces is een krachtige combinatie van creativiteit en innovatie. Dankzij onze jarenlange expertise verweven we jouw merkidentiteit naadloos met het beste ontwerp en de meest interessante drager. Met een cocktail van kleuren, licht, typografie en compositie creëren we ontwerpen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook de boodschap van je merk doeltreffend overbrengen.

Deadlines zijn heilig en we gaan er prat op de verwachtingen te overtreffen. Ons portfolio is uitgebreid. Geen vraag is te gek, geen droom te groot. Wij springen graag mee in jouw avontuur.

In cijfers

  • Meer dan 40 tevreden klanten
  • Meer dan 500 unieke digitale designs per jaar
  • Meer dan 50 print-opdrachten
  • Meer dan 20 presentaties gepimpt

Onze klanten